nadpis
login
DomůVandryJiné akceNástěnkaOdkazyStarý web

Vandry

Zpět do výběru kategorií
Čundr do Kostřího 21.2 2014 - 23.2 2014

 

Účastníci: Zdravotník, Suchouš, Honza

 

V pátek vlakem do Jestřebí, zastávka v Dřevěnce u nádraží. Zde večeře. Mládež tu slavila čísi narozeniny na sále, skoro samé slečny, radost pohledět. Bezva se bavily, zpívaly kararoke, docela pěkně. Proti jindy zde řvoucímu jukeboxu fakt balzám. Točili zde Svijany 11° do půllitrů Bernard. Prima. Inzerovali tu také Hrošíkův punč, ale ten jsme neriskli, takže ani nevíme, co to je za utrejch. Pak pod převis nad oborou. Pod převisem byla srovnaná zem a okraj nad propastí zpevněn kládičkou. Bylo tu dokonce dřevo, ale místo ohniště vyhloubený kráter, takže se blbě opékalo.

Sobota. Krásné ráno, rozhodně nepřipomínající únor. Cestou do Hradčan jsme viděli i motýli, hlavně žluťásky. V Hradčanech jsme poseděli v bufetu u jednoho z baráčků. Měli sice jen lahvové, ale udělali nám i něco k jídlu. Bezva. Hospoda byla zavřená, jako obvykle a i Bill zklamal. Tak jsme ho jen pozdravili a vydali se do Kostřího. Došli jsme sem ještě za světla. Večer ohýnek, kytarové hraní a zpěvy.

V neděli jsme pokračovali přes Dělovou cestu do Starých Splavů, i když nás Kačer strašil, že zdejší hospoda u Brabčáka je zrušená. Nebyla. Bezva jsme se najedli jako vždy a došli do Doks na vlak.

Pěkný čundr, jen Žluťák nám zde chyběl. Poletující žluťásci nám jeho nepřítomnost nemohli nahradit. Snad se brzy uzdraví.

 

Honza

 

© Sprinkler 2007 - 2008| Nahoru| XHTML 1.0 Strict| Valid CSS