nadpis
login
DomůVandryJiné akceNástěnkaOdkazyStarý web

Vandry

Zpět do výběru kategorií
K Jouglovce 19.6 2015 - 21.6 2015
Zpráva z čundru

Účastníci: Hanka, Honza, Sušák a Zdravotník

Tradičně vyrážíme z Hlaváku dvouvagónovým rychlíkem do Zdic, kde už nás čeká Sušák. Pod Skálou se stavíme na žejdlík a supíme do Knížkovic ke Hluchejm. Začíná pršet, ale v hospůdce je dobrá nálada. Zhruba v půl jedenácté vyrážíme na Plešivec, postavíme bydlíky (Sušák psí boudu) a u ohýnku sedíme s kytarami do půl druhé.

V sobotu ráno po kávě pečeme masíčko, pak balíme a vyrážíme na dlóóóuhou trasu přes Hředle, kde čekáme na šenkýřku do tří hodin (aspoň si odfrknem). Po občerstvení pokračujeme přes Březovou Tichým údolím (velká romantika) směr Jouglovka. Pod Jouglovkou už je docela sucho a oheň hoří parádně. Jenomže jsme všichni pěkně urvaný. Sušák to spočítal na téměř 15km s plnou zátěží. I mě bolej pěkně nohy. Kytary jsme dost odbyli a už po jedenácté se trousíme do spacáků. V noci spadlo pár kapek, ale dobrý.

Ráno kávička. Hanka čajíček, skrojek betonového chleba a japonský zrní (asi 5 zrníček) – drží vražednou hubnoucí dietu. My si pečeme buřtíky, pak balíme a jdeme do Broum na Matuškovo pivo. Bezinková dvanáctka mně nechutná, musím si dát gambáč. Honza si naopak pochutnává. Hanka 2x ovocný čajíček!!! Ještě si dáme matesy a po zaplacení končíme čundr odjezdem autobusem do Berouna a elefantem domů na Hlavák.

Čundr se zase podařil.

Zdraví Zdravotník

 

AHOJ!

© Sprinkler 2007 - 2008| Nahoru| XHTML 1.0 Strict| Valid CSS